Figyelem! Módszertani kóstoló 2020. február 22-én

Egyre népszerűbb „önismeretbe járni”, a cégek is egyre nyitottabbak arra, hogy az önismeretnek teret engedjenek.
Amennyire lehet hozzáadott értéke egy szervezet számára, annyira van veszélye is, ezért HR-esként és vezetőként érdemes tisztában lenni ezek hatásaival és a különböző módszerekkel, jó érteni, hogy ez pontosan mi, milyen helye, szerepe lehet bármilyen fejlesztési folyamatban.

“Minek nekem önismeret, hiszen jól vagyok, teszem a dolgomat anélkül is?” Legtöbben olyankor megyünk el önismeretbe, mikor már ég a ház – életünk valamelyik területén baj van: egészség, pénzügyek, munkahelyi és magánéleti kapcsolatok… valami nem stimmel, de nem tudjuk egyedül megoldani, pedig mindent bevetünk. Vagy mégsem?

Az önismereti folyamatok egyik előnye, hogy rávilágít a vakfoltjainkra. (Tudod, ez az a cucc, ami mindenki másnak van, csak neked nincs.) Olyan ez, mint amikor valakinek nincsen visszapillantó tükör az autóján és nem érti, hogy miért ütközik annyit… Persze az élethez nem kapunk teljes körű használati utasítást és jogosítványt sem ad hozzá senki: van, amit megtanulunk, családban, iskolában, társaktól és van, ami kimarad. Vagy nem nekünk tetsző eredménnyel működik. Ilyenkor hasznos, ha elkezdünk önismerettel foglalkozni.

Ódzkodunk tőle, mint a foghúzástól, pedig ha időben elmegyünk a fogorvoshoz, lehet, hogy csak tömni kell. Ha időben elkezdünk önismerettel foglalkozni, hamarabb rálátunk arra, amire később így is, úgy is rámutat az élet. Ebből a szempontból az önismeret: gyorsítópálya.

Hol kezdjük? Hogyan lássuk meg, hogy mennyire hasznos a magánéletben és a munkánkban is? És főleg, hogy hányféleképpen próbáljuk elkerülni, tudattalanul, hogy növekedjen az önismeretünk?

Ezekre a kérdésekre kaphattok gyakorlatias és azonnal alkalmazható válaszokat speciális és dramatikus módszereken keresztül, mint például az improvizáció és playback színház, a február 22-dikei kóstolón, ami egy műhelysorozat első darabja.

Ennek az alkalomnak a vezetői: Dénes Fruzsina és Kövesdi Krisztina

Részvételi díj: 10.000,-Ft +ÁFA, mely a helyszínen fizetendő.
Jelentkezni az eseménynél megadott helyfoglalással lehet.

Várunk nagy szeretettel!
Az in-Depth Stage Csapata
Dénes Fruzsina, Kövesdi Krisztina, Rózsa Dániel, Sándor Zsuzsanna, Somogyi Beáta