Balázs Dániel

Szakmai

10+ éve foglalkozom a legkülönfélébb emberekkel, csoportokkal. Kezdtem úgy, hogy gyerekeknek tartottam tréningeket (szinte még én is gyerekként), majd párhuzamosan a tréningekkel kipróbáltam magam a filmek világában rendezőként és íróként, ahol szintén elsősorban a karakterek, személyes történetek érdekeltek, egy kicsit más perspektívából. Mivel rájöttem, hogy leginkább az emberek foglalkoztatnak, így pszichológusként teljesedek ki éppen. Dolgozom szervezetekkel, csoportokkal és egyénekkel – vállalati és magán oldalról is.

Fontos alap, miközben emberekkel dolgozom

Lenyűgöz az, ahogy létrejön valami. Ahogy egy filmnél a gondolatból történet lesz és a történet megelevenedik, úgy születik meg a felismerés a folyamatokban, amik hasonlóképpen alakot öltenek különböző formákban. Ehhez fontos, hogy megteremtődjön az a biztonságos közeg, amiben mindez megtörténhet – és itt van az én felelősségem. Sokat segít a munkámban, hogy hiszek az emberekben, abban, hogy mind képesek vagyunk önmagunkká válni, és akár meg is haladni önmagunkat.

Személyes

Szeretek felfedezni és alkotni a munkán kívül is. Legyen szó egy izgalmas könyvről, filmről, utazásról vagy egy jó beszélgetésről. Szeretem az izgalmakat és a változást, új dolgokat kipróbálni – úton lenni legalább annyira, mint célba érni. És persze szeretem mindezt kipihenni, például a Balaton déli partján a fenyők között egy függőágyban.