Galambos M. Katalin

Szakmai

Programtervező matematikusként indultam (Sztaki – MI labor), majd üzleti tanácsadó lettem (Accenture – változáskezelés, folyamat- szervezetfejlesztés, projekt menedzsment). Ma már elsősorban coacholok (mentálhigiénés végzettség, 2013 Év Coacha – ICF, Senior Practitioner – EMCC) és tanfolyamokat tartok. Fő területeim a kommunikáció, konfliktuskezelés, vezetőfejlesztés, a változás elindítása és kézbentartása. A sokszínű tapasztalat segít, hogy a helyzetre legjobban illeszkedő megoldást találjunk: coaching, tanfolyam, szervezetfejlesztés.

Fontos alap, miközben emberekkel dolgozom

Az egyenrangú partnerségben hiszek, és abban, hogy a valódi, fenntartható változás csak olyan közegben tud megszületni, ahol bízhatunk egymásban. Igyekszem olyan formában visszajelezni, amely fejlődésre csábít, nem ellenállásra, és olyan megoldásokat találni, amely mellett az ügyfél el tud köteleződni. Fontosnak tartom az egyensúly kialakítását mind a munka-magánélet, mind a gondolat-érzés-cselekvés kapcsolatában. Hiszek a változás paradoxonában, azaz erőltetés helyett integrálásban, hogy kerek egészek lehessünk.

Személyes

Nagyon kíváncsi vagyok, szeretek kísérletezni, új dolgokat megismerni. Szívesen kalandozom a „main stream”-től távoli területeken is. Szeretem a természetet, a kertészkedést, a baráti társasozást, beszélgetéseket. Hálás vagyok az ügyfeleimnek, mert rengeteget tanulok, tapasztalok általuk.