Olyan időszakot élünk, amit még soha. Nem tudjuk meddig tart és mi lesz azután. Mindenkit érint, mindenkinek másképpen nehéz. Kirángatott minket a megszokott rutinból.
Tele van paradoxonnal – be vagyunk zárva, mégis hirtelen egy teljesen más szabadságot kaptunk a kezünkbe, szabadok akarunk lenni, mégis kapaszkodókat keresünk, hiszen a régiek eltűntek. El vagyunk szigetelve, mégis, összezárva családunkkal. Egyedül vagyunk, mégis együtt magunkkal, a gondolatainkkal, amennyit talán még soha.
Szeretnénk erősíteni egymás felé fordulást, az összefogást, a közös tanulást.

Üdvözlünk az in-Depth Café-ban.
Online kávézónkban teret kínálunk a beszélgetésre, közös gondolkodásra, tapasztalat megosztásra, tanulásra.

Légy a vendégünk egy tartalmas beszélgetésre!

Különös izgalmas és inspiráló volt 2. adásunkban az, hogy ennyire különböző helyekről érkező vezetők osztották meg gondolataikat.

Akikkel együtt kávéztunk:

Mazalin Katalin

–Head of Medical Affairs SERVIER Hungaria

Kozman Bálint

– Deputy general manager at ARDINSYS Zrt.

Tóth Ferenc Zsolt (Frankie)

– Head of NGP Technology Activation – Germany at British American Tobacco

A felvétel első részében megismerhetitek vendégeinket és rajtuk keresztül szervezeteik helyzetét.
Megosztották velünk őszintén, hogy vezetőként hogyan érinti őket a mostani helyzet mind a krízis, mind a távoli munkavégzés szempontjából. Mesélnek a szervezet egészére vonatkozó hatásokról és saját vezetői reakcióikról is.

A második részben a csapatok összefogása, egyben tartása volt a témánk, ezen keresztül az egyéni emberi történetek. Ránéztünk a munkavállalók megváltozott elvárásaira és szokásaira is. Végül hallhattunk jó pár vezetői praktikát.
Az in-Depth Café stábja:
Dénes Fruzsina
Balázs Dániel
Sudár Györgyi
Szabó Kata