Műhelysorozatot indítunk coachoknak és trénereknek, ahol 4 fantasztikus, mély és inspiráló módszertant mutatunk be. Olyan témákat dolgozunk fel, amelyek elengedhetetlenek, ha emberekkel foglalkozunk. Alig várjuk, hogy megoszthassuk mindazt, amiben profik vagyunk és amiben hiszünk!

ALKALMAZOTT MÓDSZERTANOK

A Playback-színház / Drámapedagógia / Szervezetállítás / Improvizáció 

módszertanait használjuk, melyekben a közös pontok a cselekvés, nézőpontváltás, találkozás, rálátás, katarzis. A közös műhelymunka során együtt kínálunk önismeretet és a módszertanok megismertetését. 20 résztvevővel és 5 képzővel zajló 180 órás képzés során feltárjuk a gyakorlatok önismereti dimenzióit.

ÉPÍTŐ ÖNISMERET, GAZDAGÍTÓ KÖZEG, KREATÍV TUDÁSMEGOSZTÓ TÉR

Az emberi létezés kulcstémáin, kulcskérdésein keresztül nézünk rá a fejlesztői, változást segítő szerepre és tevékenységre
– cél, hogy a fejlesztői folyamatban felismerjük e kulcstémák felbukkanását, legyünk tisztában saját kapcsolódásunkkal ezekhez, és legyünk felkészültek abban, ahogyan az így felmerülő nehéz helyzeteket kezeljük.
A módszertanokhoz kapcsolódó szemléletmód megértése
– cél, hogy olyan tájékozottságra tegyél szert, amely képessé tesz arra, hogy saját eszközöket alkoss ügyfeleid / csoportjaid számára

KIKNEK?

Olyan trénereknek, coachoknak, tanácsadóknak vagy ilyen pályára készülőknek, akik
– mélyebb önismereti tudást is szeretnének a modellek, elméletek mellé
– szeretnének megismerkedni a dramatikus technikákkal és azok alkalmazási lehetőségeivel
– inspirációt keresnek, megújulni, felfrissülni szeretnének

KERETEK

Képzők:
Dénes Fruzsina – pszichológus, szervezetfejlesztő, tréner, coach
Kövesdi Krisztina – pszichológus, család- és szervezetállító, tréner
Sándor Zsuzsa – tréner, drámapedagógus,
Somogyi Beáta – tréner, playback színész, drámapedagógus
Rózsa Dániel – Tréner, playback színész, improvizációs színész

10 alkalom, 180 óra (2020. februártól 2021 januárig)
havi egy péntek-szombat, 9:00 – 18:00
február 21-22, március 27-28, április 24-25, május 22-23, június 12-13,
szeptember 28-29, október 16-17, november 13-14, december 11-12,
2021 január 22-23
Helyszín: Kamala központ, 1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12., Fszt.1
Jelentkezési határidő: 2020. január 15.
Részvételi díj: 760.000,- Ft + ÁFA
Early Bird: 670.000,- Ft + ÁFA (2019. December 15-ig)

Ösztöndíj program

Az inklúzió szellemiségének jegyében, és az egyenlő esélyek támogatása érdekében ösztöndíj programot hoztunk létre. Fontos érték számunkra, hogy támogassuk azokat a szakembereket, akiknek szakmai, emberi felkészültsége, és munkájuk adekvátsága, társadalmi hasznossága összhangban áll a mi társadalmi küldetésünkkel, és csak anyagi hátterük miatt maradnának távol. Az ösztöndíj maximális mértéke a normál képzési díj 50%-a. Az ösztöndíj a részvételi díjra vonatkozik, utazási vagy egyéb költségek megtérítése nem tartozik bele. A képzés vezetői fognak dönteni arról, hogy mely jelentkező kap ösztöndíjat, s döntésük végleges.
Számos kérés jut el hozzánk, hogy ösztöndíjjal segítsünk, s a válaszaid abban segítenek nekünk, hogy a tőlünk telhető legigazságosabban járjunk el, mikor forrásaink elosztásáról döntünk. Figyelembe vesszük a beiratkozók gazdasági helyzetét és hátterét, melyek befolyásolják személyes erőforrásaikat. Nagyra értékeljük, hogy érdeklődésedet felkeltette képzésünk, és jelentkezel, mi pedig lehetőséget teremtünk arra, hogy tandíj-kedvezményt és /vagy egyéni fizetési ütemezést ajánljunk annak, akinek szüksége van rá.
Ha igénybe vennéd ösztöndíj programunkat, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.